Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, susține că Guvernul PNL trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor este o necesitate, nu un moft.

Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus clar că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?! Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut între timp la PSD?!”, a scris Marcel Ciolacu.

Liderul social-democraților amintește că Guvernul PNL dă ordonanțe neconstituționale și susține că PSD nu se va opri să pună presiune pe Executiv „eșuat” pentru a respecta legile votate în Parlament și promulgate de șeful statului.

Ciolacu: „Românii trebuie să știe că bani sunt”

Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăștia sunteți! PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eșuat pentru ca legile votate de Parlament și promulgate de președintele Iohannis să fie puse în practică”, afirmă Ciolacu.

Acesta a mai spus că Guvernul PNL trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor este o necesitate, nu un moft.

Iar PNL și Guvernul lor de cinici trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poți să dublezi cu 20%. Românii trebuie să știe că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoți și incompetenți!”, a mai scris pe Facebook Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 August 2020 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.