Premierul Ludovic Orban susține că o firmă abonat al Primăriei Capitalei a contestat licitația pentru achiziționarea măștilor de protecție destinate persoanelor defavorizate.

Am alocat din fondul de rezervă al Guvernului, peste bugetul Ministerului Sănătăţii, suma necesară pentru a putea achiziţiona aceste măşti. S-a derulat o procedură de achiziţie, s-a declarat câştigătoare o firmă care a venit cu măşti cu 0,68 de lei, cu termen de livrare stabilit. A existat o firmă, căreia am să îi dau numele, Best Achiziţii SRL, abonat al reţelei Primăriei Capitalei, care a contestat. Felul în care contestă, mie îmi arată că, de fapt, încearcă să împiedice finalizarea contractului, astfel încât să nu se distribuie măştile. Nu poţi să îmi ataci în ultima zi a termenului legal în care se stabileşte câştigătorul contractului”, a declarat premierul, potrivit adevarul.ro.

Mai mult decât atât, Ludovic Orban a spus că după ce Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația, la finalul celor 10 zile termenul limită în care urma să se încheie contractul, firma respectivă a intervenit la Curtea de Apel.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 August 2020 - 11 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.