Eugen Tomac a anunţat, vineri, că PMP va candida singur la alegerile din Capitală, Traian Băsescu intrând în cursă cu Nicuşor Dan şi Gabriela Firea pentru Primăria Generală.

Deşi mai sunt două zile în care ar mai putea avea loc negocieri între cele trei partide în vederea unei alianţe, Eugen Tomac nu este sigur că PMP va fi invitat la discuţii.

„Condiţiile pe care ni le-au oferit, ca vor susţine un candidat al PMP la Sectorul III, altul decât Mihai Neamţu, sunt inacceptabile. Vom avea candidaţi proprii la primăriile de sector şi ne vom prezenta cu 2.300 de candidaţi în toată ţara”, a declarat Eugen Tomac pentru Europa Libera.

Mai mult, acesta a menționat că Ioana Constantin, fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei, va candida la funcţia de primar al sectorului 1, Robert Turcescu la sectorul 2, Mihai Neamţu la sectorul 3, Ştefanel Marin la sectorul 4 Lucian Iliescu la sectorul 5, iar Ştefan Florescu va candida la sectorul 6.

Tomac este de părere că participarea lui Traian Băsescu în competiţie va mobiliza electoratul şi că partidul poate obține cel puţin 7% din voturi la aceste alegeri, justificând faptul că la alegerile de anul trecut PMP a obţinut rezultate care depăşeau pragul de 5% de intrare în administraţia locală şi in Parlament.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.