PSD a anunțat că în luna august va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, imediat ce vor obține semnăturile necesare, motivând că liberalii și-au pierdut credibilitatea și legitimitatea.

România normală: măști obligatorii - DA, măști gratuite - NU!
România educată: școală - NU, alegeri - DA!
Romania resetată: pensii și alocații - NU, afaceri de partid în pandemie - DA!

„Marile proiecte ale Președintelui Iohannis sunt eșecuri naționale”

Iohannis demonstrează zi de zi că îi lipsește viziunea pe domeniile-cheie care privesc viața românilor: sănătatea, educația și economia. Demagogia, dublul standard și politicianismul sunt adevăratele repere ale mandatului său. Marile proiecte ale Președintelui Iohannis sunt eșecuri naționale, în care românii plătesc, iar liberalii se îmbogățesc.

Puterea liberală și-a pierdut total credibilitatea și legitimitatea: fiecare zi la guvernare este încă o zi care face rău țării! De aceea, în august punem STOP haosului PNL!”, a scris PSD pe pagina sa de Facebook.

Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului, a spus că moțiunea de cenzură va fi depusă imediat ce vor fi adunate toate semnăturile necesare.

Imediat ce o să avem semnăturile, angajamentele asumate de parteneri; moţiunea de cenzură trebuia depusă ieri pentru că fiecare zi cu acest Guvern, din păcate, înseamnă pentru poporul român un cost, un cost pe sănătate, un cost pe economie. De ieri trebuia depusă moţiunea de cenzură, dar trebuie să adunăm toate semnăturile, toate forţele care vor să scape de acest Guvern cât mai curând posibil”, a declarat Robert Cazanciuc, potrivit hotnews.ro.

Acesta a ținut să precizeze că PSD a reușit să adune aproape toate semnăturile.

Întrebat dacă înaintea depunerii moțiunii de cenzură ar trebui organizat un congres al PSD, Cazanciuc a răspuns: „Cu siguranţă trebuie un congres, cât se poate de repede, în condiţii sanitare, care să permită organizarea. Poate să fie un mixt de un număr de oameni care pot să rămână într-o sală în siguranţă cât va fi posibil, probabil şi o formulă combinată de vot de la distanţă, în aşa fel încât să asigurăm o dezbatere reală, o participare cât mai largă a membrilor PSD, dar toată lumea să ştie că se află în siguranţă. (...) E nevoie de un congres pentru a stabiliza conducerea partidului şi de a aduna toate energiile în jurul unei echipe. Echipa trebuie să funcţioneze cu motoarele turate. Vedeţi că este nevoie de o poziţie foarte fermă, e nevoie să dăm jos acest Guvern cât mai repede posibil şi pentru acest lucru este nevoie ca toate energiile să stea în spatele unei echipe”.

Citeste si:
Mircea Geoană (NATO): România nu a fost probabil niciodată atât de...
Mircea Geoană (NATO): România...

Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Iulie 2020 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.