Mihai Tudose, fost premier, ironizează declarațiile guvernanților, despre care susține că se contrazic în privința locurilor din spitale, a deschiderii noului an școlar și a măsurilor de protecție.

Mămăliga care latră! Arafat: Nu mai avem... Tătaru(ministru!): Avem... Câțu: deficitul e foarte mare dar.. avem măști și dezinfectanți... deci suntem pregătiți pentru orice situație! Oricum e „îmbucurător” că ministrul de Finanțe (nu că el, Câțu, chiar ar fi...) ține inventarul la sticluțele cu spirt... Guvern: nu știm când începe școala și nici cum începe. E de vină PSD-ul care ne tot întreabă. De aceea nu știm! Guvern: hotărâre pentru a limita extinderea pandemiei: se scurtează programul la păcănele! Până la 23:00. Tot Guvern: nu ai voie cu cearceafu’ între șezlonguri! Deci, nu-i așa, ia-ți șezlong... sau du-te la păcănele... Tot Guvern: noi suntem cei mai buni, cei mai curați, cei mai profesioniști... dar nu prea ne iese nimic fiindcă există PSD! Și cu toate că există PSD noi, PNL, avem 40% !!! Poate 40*...”, a scris Tudose.

Acesta le atrage atenția guvernanților că se află acolo pentru a face ceva „pentru oameni, pentru țară”.

Sunteți acolo, la Guvern, să guvernați, să faceți ceva pentru oameni, pentru țară... Nu să vă rățoiți toată ziua la opoziție fiindcă imaginea cam asta e: o mămăligă care latră...”, a mai scris pe pagina sa de Facebook Mihai Tudose.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Iulie 2020 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.