Europarlamentarul Mihai Tudose îl ironizează pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, după ce acesta a anunțat că va face o alianță cu Victor Ponta.

Postarea fostului premier a pornit de la o declarație dată de Victor Ponta în conferința de presă ținută alături de Robert Negoiță, duminică.

Mă bucur că toți cei sceptici, toți cei neîncrezători, toți cei care credeau în „scenarii” și jocuri de culise - au înțeles azi că PRO România este cu adevărat o Alternativă la PSD și PNL (nu anexa unui alt Partid)!!!”, a declarat Victor Ponta.

Deci cum să anunți că ești pe picioarele tale, unic și irepetabil, tocmai când anunți că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci așa cevaaaa?!?! Cât tupeu îți trebuie?!? Îmi pare tare rău de Robert... Avea un ceas frumos la mână... Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor...”, a scris pe pagina sa de Facebook Mihai Tudose.


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Iulie 2020 - 08 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.