Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a răbufnit într-un mesaj publicat pe Facebook în care îi cere premierului Ludovic Orban să informeze Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia de coronavirus și se impune amânarea alegerilor locale și deschiderea școlilor.

Ludovic Orban trebuie să informeze urgent Parlamentul dacă a scăpat de sub control pandemia și se impune amânarea alegerilor locale și a deschiderii școlilor!”, a scris Marcel Ciolacu.

Liderul PSD susține că luna septembrie va veni cu aceste două decizii importante, iar Ludovic Orban „nu se mai poate ascunde la nesfârșit în spatele propriilor interese electorale”.

Trebuie să le spună românilor ce are de gând! Sunt răspunsuri care trebuie date acum, nu în ultima zi, așa cum a făcut în toată această perioadă, când a lăsat vid legislativ de două ori din cauza incompetenței și delăsării Guvernului său”, a explicat acesta.

„Sănătatea românilor și soarta copiilor noștri nu pot fi tranzacționate electoral”

Ciolacu îi cere lui Orban să lase „bâjbâiala” și să spună cu exactitate „care este situația epidemiologică și care este perspectiva”.

Se deschid sau nu școlile?! Se fac sau nu alegeri?! Sănătatea românilor și soarta copiilor noștri nu pot fi tranzacționate electoral!”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Iulie 2020 - 05 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.