Nicușor Dan, candidatul USR-PNL pentru Primăria Capitalei, a dat o declarație surprinzătoare cu privire la anumiți primari ai PSD, spunând că există șanse mari ca aceștia să câștige în fața celor USR-PLUS.

Există șanse foarte mari ca USR și PNL să meargă în cursa pentru alegerile locale cu candidați proprii, ceea ce, așa cum a recunoscut și Nicușor Dan, ar putea fi în favoarea PSD.

Nicușor Dan susține că Sectoarele 3 și 4 ale Bucureștiului ar fi pierdute deja de către dreapta, având în vedere că Robert Negoiță (primarul Sectorului 3) și Daniel Băluță (primarul Sectorului 4) au șanse foarte mari să își continue mandatele, având un procent mare în sondaje.

Sunt niște primari - n-o să le fac eu bilanțul acum - în situații oarecum diferite. Este primarul sectorului 3 care are un mandat de 8 ani deja și care a preluat un sector în condiții mult mai bune decât celelalte sectoare din București, pentru că predecesorul său (Liviu Negoiță - n.r.) a făcut o treabă bună ca primar de sector. Atunci când ai un sector în care lucrurile importante sunt rezolvate, poți să te ocupi mai mult de chestiuni de detaliu și Sectorul 3 arată bine. Pe de altă parte, în sectorul 4 avem un primar care a încercat să răspundă la principala preocupare a cetățenilor, cea legată de locuri de parcare, a făcut locuri de parcare, a eliberat câteodată prima bandă a bulevardului, a mai intrat pe spații verzi - ceea ce nu e în regulă - dar una peste alta, există o favorabilitate pentru el în sector”, a declarat Nicușor Dan la Digi24, citat de antena3.ro.

Pentru Primăria Sectorului 1 se luptă Clotilde Armand de la USR, Tănase Stamule și Sebastian Burduja de la PNL.

Pentru Sectorul 6, USR și PNL se pare că s-au înțeles pentru Ciprian Ciucu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.