Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, îi cere lui Nelu Tătaru să o demită pe șefa DSP București, Oana Nicolescu, făcând-o vinovată de focarul de Covid-19 de la azilul de bătrâni din Sectorul 1 și infectarea angajaților DSP.

Toate aberațiile pe care le-au făcut în ultimele 9 luni, de când au venit la guvernare, se întorc acum împotriva lor! Când în locul unui specialist, numești o rubedenie, când în loc de echipamente pentru personalul medical, ești preocupat doar de șpaga care îți revine din ultima achiziție, când comunicările oficiale despre pandemie au la bază doar interesul electoral, acestea sunt rezultatele! Au scăpat total de sub control situația! De aceea și doboară în fiecare zi record după record la capitolul persoane infectate!”, a scris Marcel Ciolacu.

„Tătaru încearcă să bage sub preș prostia și inconștiența conducerii DSP București”

Ciolacu îi acuză pe liberali că au pus la șefia DSP București o rudă a unui ministrul din PNL în locul unui medic epidemiolog.

Ministrul Tătaru încearcă din răsputeri să bage sub preș prostia și inconștiența conducerii DSP București care au dus la dezastrul de la căminul de bătrâni din sectorul 1 și la infectarea angajaților DSP. De ce? Pentru că PNL a plantat la șefia DSP București o rudă a unui ministru liberal în locul unui medic epidemiolog. Rezultatul? O persoană a murit. Alți 30 de bătrâni sunt în spital acum, după ce DSP a refuzat să testeze. Alți angajați DSP sunt suspecți că ar fi luat și ei virusul. Au făcut harcea-parcea toate procedurile, au refuzat să facă ancheta epidemiologică, iar urmările sunt deosebit de grave și pot avea impact asupra sănătății întregii Capitale!”, a mai scris președintele interimar al PSD.

Ciolacu: „Să tacă și să nu facă nimic este o crimă!”

Marcel Ciolacu îi cere lui Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, să o demită din funcție pe șefa DSP București și să se ocupe de testarea bătrânilor de la azilul din Sectorul 1, dar și a angajaților DSP.

Tătaru trebuie să o demită ACUM pe șefa DSP București și să ia măsuri URGENT la căminul de bătrâni pentru a nu avea și mai mulți morți! Trebuie să testeze toți bătrânii, dar și personalul! Are toate pârghiile legale la dispoziție! Să tacă și să nu facă nimic ESTE O CRIMĂ! Prostia ucide! Incompetența ucide! Și toți cei vinovați trebuie să plătească!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Iulie 2020 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.