Partidul Social Democrat a publicat un mesaj pe Facebook în care îl critică dur pe Iohannis, după ce acesta a anunțat că România a reușit să obțină fonduri în valoare de 79,9 miliarde de euro pentru proiectele europene, în urma negocierilor de la Consiliul European.

În postare, social-democrații susțin că „marele succes” al preşedintelui de la Bruxelles seamănă cu un banc de la Radio Erevan, adaugând că Iohannis „are același standard” şi când luptă cu pandemia, și când negociază pentru România.

„Marele succes al lui Iohannis de la Bruxelles aduce cu un banc de la Radio Erevan. Am pierdut 5 miliarde de euro net și contribuim și cu bani în plus!

Președintele a tăcut strategic 4 zile și 4 nopți, timp în care #România a contabilizat numai eșecuri:

- iniţial, luam 31 de miliarde de euro pentru politica de coeziune, dar Iohannis a jucat dur și rămânem cu doar 26,8 miliarde;

Și când luptă cu pandemia, și când negociază pentru România, Iohannis are același standard: ori precaut, ori prost!

- în mai, din 33 de miliarde pentru relansare economică 2/3 erau granturi, acum Iohannis a acceptat împrumuturi de 50%;

- pentru cele 16 miliarde de euro care pot fi accesați doar în următorii ani, trebuie să returnăm 12 miliarde.

Și când luptă cu pandemia, și când negociază pentru România, Iohannis are același standard: ori precaut, ori prost!”, este mesajul transmis miercuri, pe pagina de Facebook a PSD.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iulie 2020 - 02 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.