Nicușor Dan, candidatul la Primăria Capitalei susținut de USR PLUS și PNL, a declarat că administrația locală din București se află în incapacitate de plată, iar mai mult de jumătate din bugetul anual este contractat în datorii.

Nicușor Dan a făcut aceste declarații în cadrul unei conferințe de presă, susținută marți dimineață.

Primăria București este în incapacitate de plată. Mai mult de jumătate din bugetul anual al Bucureștiului este contractat în datorii. De la 3,5 milioane de lei, bugetul administrației spitalelor a sărit la 6 milioane de lei”, a spus candidatul la Primăria Capitalei susținut de USR PLUS și PNL.

Acesta o acuză pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, de faptul că nu a fost în stare, în cei patru ani de mandat, să ia cei 180 de milioane de euro bani europeni și să se folosească de ei.

Administrația PSD-Firea a avut la dispoziție 180 de milioane de euro bani europeni pe care n-a fost în stare să îi ia în 4 ani. Pierderile din rețeaua de termoficare sunt de 1 milion de gigacalorii pe rețeaua principală și 430.000 de gigacalorii pe rețeaua secundară”, a mai declarat Nicușor Dan, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.