Marcel Ciolacu, ce ieri a votat în parlament legea cu privire la carantină, declară astăzi că a găsit ”orori juridice” în textul pe care l-a girat.

Marcel Ciolacu a scris pe Facebok că a descoperit ”orori juridice” în textul legii carantinei, pe care președintele interimar PSD a votat-o în cursul zilei de joi.

Deputații au votat proiectul de lege în cursul zilei de joi, după ce s-a ajuns la o formulă agreată de PNL și PSD, alături de Raed Arafat. Acesta a declarat că în urma discuțiilor s-a ajuns la un proiect viabil ”ce permite autorităților să își facă treaba.”

Momentan, autoritățile nu pot carantina sau izola persoanele infectate sau suspecte în baza unui cadru legal.

Ciolacu scrie astăzi pe Facebook că ”ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice și o luăm acum de la capăt în Senat”, după ce ieri a votat legea carantinei.

Acum, președintele interimar al social-democraților îi cheamă pe Ludovic Orban și pe Cătălin Predoiu la dezbateri, ”față în față cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești, medici și pacienți!”


Despre autor:


Ultima actualizare: 10 Iulie 2020 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.