Daniel Moroșanu, prim vicepreședintele filialei PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul după ce a luat 3,6 la proba de Limba și literatura română.

Cu toate că anul acesta, notele de la Bacalaureat sunt anonimizate și secrete, astfel încât fiecare elev să își poată vedea nota și atât, informațiile au început deja să circule pe internet despre unii și despre alții.

Astfel, Daniel Moroșanu, care a susținut Bacul la 42 de ani, a picat examenul maturității după ce n-a reușit să se descurce prea bine la proba de Limba și literatura română..

Prim vicepreședintele PNL Vrancea a reușit să obțină doar nota 3,60 la proba de română, din păcate pentru el. Totuși, la celelalte două probe, de Geografie și Istorie, acesta s-a descurcat destul de bine.

Moroșanu a luat 7,55 la Istorie, iar la Geografie a reușit să obțină nota 8,65.

Citeste si:
Cătălin Moroșanu deschide lista consilierilor județeni PNL la...
Cătălin Moroșanu deschide...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Daniel Moroșanu, în vârstă de 42 de ani, nu s-a preocupat foarte mult de aspectul diplomei de Bacalaureat. Ajuns în cercurile destul de înalte ale clasei politice din România, și-a dat seama că o astfel de diplomă îi este necesară dacă dorește să ajungă la funcții și mai înalte.

În anii '90, Moroșanu a absolvit o școală profesională de mecanici auto. Abia în 2018 a absolvit și liceul, la seral.

”Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine.Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate”, a declarat Moroșanu lunea trecută, după ce a susținut proba la Limba și literatura română.

Citeste si:
FOTO Fotografii colorizate care îți arată altfel viața din trecut
FOTO Fotografii colorizate...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.