Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, spune că amânarea relaxărilor de la 1 iulie este un eșec pentru guvernarea PNL în ceea ce privește gestionarea pandemiei, el amintind că mai mulți liberali nu au respectat regulile impuse de starea de alertă.

Amânarea relaxării din 1 iulie este un eșec al guvernării PNL în gestionarea pandemiei. Nu mai certați românii, ați fost și sunteți anti-modele! Guvernul, în frunte cu ministrul Tătaru, dă vina exclusiv pe oamenii simpli fiindcă nu mai respectă distanțarea socială. Uită însă voit ce comportament public scandalos au arătat liderii PNL de o lună încoace:


  • Orban a băut și fumat în Guvern, alături de alți demnitari, iar masca nici acum n-a învățat să și-o pună corect;

  • Robu a făcut bâlci electoral pe stadion, cu minge adusă cu elicopterul și miuță la toc și costum, fără pic de distanțare și zero măști;

  • Primarul Chirica și ministrul Alexe au început campania electorală cu sute de activiști în cort, sfidând chiar dictonul prezidențial «ori ești precaut, ori prost»”, a scris Marcel Ciolacu.


Ciolacu susține că, dacă se ratează noua etapă a relaxării, liberalii vor fi „principalii vinovați morali”, nu românii obișnuiți.

Au sfidat nu doar reguli de bun-simț, ci au călcat legea în picioare. Iar să faci asta în plină pandemie înseamnă să-ți duci poporul spre prăpastie!”, a mai scris liderul PSD pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.