Mitică Mărgărit, deputatul care a scris că are ”ciasuri de mână” în declarația de avere, a devenit membru în comisia de control a SRI.

Comisia de control a Serviciului Român de Informații are noi membri, numiți săptămâna aceasta, iar unul dintre aceștia este social-democratul Mitică Marius Mărgărit.

Acesta s-a remarcat anul trecut, însă nu prin vreo inițiativă legislativă de mare angajament, ci prin faptul că în declarația de avere, scrisă de mână, a completat că are ”ciasuri de mână” de 12.000 de euro.

Miercuri, Parlamentul a hotărât ca Eugen Bejinariu, deputat PSD, să devină președintele comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI. Cezar Preda, de la PNL, a fost numit vicepreședintele comisiei.

De asemenea, și Mitică Mărgărit a prins un loc în noua structură a comisiei parlamentare. Acesta devine, de asemenea, vicepreședinte, venind în locul colegului de la PSD, Marian Cucșa.

Citeste si:
Urmărit în România, Sebastian Ghiță se relaxează pe plajă, în Grecia
Urmărit în România, Sebastian...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Senatul și Camera Deputaților s-au reunit în ședință comună pentru a da votul noii comisii, fiind înregistrate 349 de voturi ”pentru” și 17 ”împotrivă.”

În 2019, Mitică Mărgărit a ajuns cunoscut pentru că, în declarația de avere depusă din vremea în care era subsecretar de stat în Ministerul Transporturilor, acesta a scris că are ”ciasuri de mână” în valoare de 12.000 de euro.

Deși n-a știut să scrie corect ”ceasuri”, Mitică Mărgărit se poate mândri cu titlul de doctor. Acesta și-a luat doctoratul în Informații și Securitate Națională, fiind unul dintre absolvenții Academiei Naționale de Informații ”Mihai Viteazul.”

Citeste si:
Tăriceanu îl cheamă pe Iohannis în Parlament cu privire la PSD și...
Tăriceanu îl cheamă pe...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.