PSD îl acuză pe premierul Ludovic Orban de faptul că vrea să închidă „toate instituțiile statului care îl deranjează”, sau să le „reformeze”.

Orban vrea să demoleze toate instituțiile statului care îl deranjează! Liberalii una spuneau în Opoziție, când «se luptau» pentru independența judecătorilor și aruncau vina pe PSD, și cu totul alta fac acum, atacând toți pilonii statului. Toate instituțiile care le spun că greșesc, că încalcă legea și drepturile cetățenești, intră sub tirul lor și trebuie ba desființate, ba «reformate»”, au scris social-democrații.

PSD susține că Iohannis și Orban vor instituții de stat care să nu facă nimic și care „să închidă ochii la abuzurile lor”.

Depășiți total de situație, incapabili să gestioneze problemele reale ale țării legate de pandemie, economie sau inundații, Iohannis, Orban și ai lor vor doar instituții ale statului care să nu facă nimic, care să închidă ochii la abuzurile lor. Orice pentru liniștea lor!”, a mai scris PSD pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.