Fostul premier, Viorica Dăncilă, îi acuză pe Ludovic Orban și Klaus Iohannis că „nu fac nimic concret” pentru a-i ajuta pe oamenii afectați de inundațiile din ultimele zile.

«Meteorologii» de la Palatul Victoria și Palatul Cotroceni ne explică faptul că ploaia cade vertical, iar viitura vine din amonte în aval, dar nu fac nimic concret pentru a ajuta cetățenii și localitățile afectate de inundațiile grave din aceste zile. Atunci când eram premier și România a avut parte de inundații, am fost alături de oameni, mergând în zonele calamitate și alocând rapid fonduri pentru depășirea efectelor inundațiilor”, a scris Viorica Dăncilă.

Fostul premier este de părere că un guvern care ține cu românii vine de urgență cu ajutoare și nu stă cu mâinile în sân.

Sau cumva sloganul liberal «Prin noi înșine» înseamnă în caz de catastrofă «Descurcați-vă pe cont propriu»?! Mai guvernați deci, domnilor de la PNL? Sau vă e dor să leneviți din opoziție?”, a mai scris pe pagina sa de Facebook Viorica Dăncilă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Iunie 2020 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.