Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a susținut în dimineața zilei de luni proba scrisă de Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat.

Moroșanu este unul dintre cei peste 500 de absolvenți din liceu din promoții anterioare ce s-au înscis pentru a susține Bacalaureatul în acest an.

Daniel Moroșanu, în vârstă de 42 de ani, nu s-a preocupat foarte mult de aspectul diplomei de Bacalaureat. Ajuns în cercurile destul de înalte ale clasei politice din România, și-a dat seama că o astfel de diplomă îi este necesară dacă dorește să ajungă la funcții și mai înalte.

În anii '90, Moroșanu a absolvit o școală profesională de mecanici auto. Abia în 2018 a absolvit și liceul, la seral.

Cum a comentat Daniel Moroșanu subiectele de la Bac

”Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate”, a declarat Moroșanu, conform adevarul.ro.

Moroșanu este și absolvent al unei școli de tehnicieni silvici. Din păcate pentru el, și aici s-a lovit de lipsa diplomei de Bacalaureat, care îi condiționează accesul la un post în domeniu. Probabil că mai preocupat este însă de funcția de primar al comunei Vidra, unde a candidat fără succes în 2016, devenind ulterior consilier local.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.