Mihai Fifor, senator PSD, critică decizia premierului Ludovic Orban de a ataca la CCR majorarea alocațiilor pentru copii, spunând că este de „neconceput”.

Orban ataca la CCR majorarea alocatiilor pentru copii! Este de neconceput ceea ce face PNL în prezent și tare aș vrea să îl văd pe Ludovic Orban explicând milioanelor de părinți din România de ce guvernul nu vrea să dubleze alocațiile copiilor. Mai mult, liberalii după ce se ascund în spatele unor explicații neverosimile, mai atacă și la Curtea Constițională decizia de majorare adoptată de Parlament”, a scris Mihai Fifor.

Fifor susține că PSD a votat această lege cu gândul de a ajuta părinții care întâmpină greutăți semnificative în creșterea și educarea celor mici.

Niciunul dintre așa zisele argumente ale lui Orban nu stau în picioare, în condițiile în care PSD a inidicat și sursa de finanțare, iar "teroriștii economici" sunt chiar liberalii, care prin nesăbuința lui Cîțu, au împins în haos economia românească și au prăbușit nivelul de trai.

Normal era ca președintele să promulge în regim de urgență legea nu să găsească diverse tertipuri de tegiversare a aplicării ei. Pentru că asta face în acest moment PNL, cu un cinism inimaginabil, pe spatele tragediei întregii națiuni!”, a mai scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.