Conform investigațiilor făcute de cei de la Rise Project, Irina Tănase ar fi cumpărat proprietăți în valoare de 350.000 de euro în ultimul an.

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, pare că a avut ceva bani puși deoparte pentru a-i investi în imobiliare în zona Bucureștiului și în imprejurimi.

Conform informațiilor obținute de jurnaliștii de la Rise Project, achizițiile au fost făcute atât înainte de intrarea la închisoare a lui Dragnea, cât și după.

Iubita lui Dragnea a cumpărat în ajun de Crăciun un apartament în apropierea Palatului Parlamentului, cu suma de 260.000 de euro. A ma icumpărat și două terenuri ce oferă acces la un lac bun pentru pescuit, în județul Ilfov.

Irina Tănase a lucrat la stat, ca secretară a lui Liviu Dragnea, înainte să își deschidă un birou de mediator în vara lui 2019. În declarațiile de avere din momentele în care era bugetară, avea trecute doar salariile, fără alte mențiuni despre conturi bancare sau proprietăți.

Astfel, cei de la Rise Project subliniază că, în astfel de condiții, un român care câștigă salariul mediu ar avea nevoie să lucreze peste 45 de ani fără să cheltuie niciun ban din cei câștigați, pentru a își permite banii necesari achizițiilor făcute de Tănase. Tot aceștia mai arată că ”un om de rând ar trebui să plătească rate la bancă de minim 1400 de euro pe lună, timp de 30 de ani, ca să achite un credit de 362.000 de euro, cât a investit Irina Tănase anul trecut în cele trei proprietăți.”

Jurnaliștii au încercat de mai multe ori să discute cu Irina Tănase, însă aceasta a refuzat să răspundă la întrebări cu privire la sursa banilor pe care i-a avut de investit în cele trei proprietăți.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.