Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că liberalii sunt la fel ca cei din „Clanul Sicilienilor” pentru că au ajuns să pârjolească totul în jurul lor, iar din acest motiv trebuie îndepărtați „de la butoane”.

„Clanul Sicilienilor!

Iată un exemplu de felul în care cei din Guvernul Orban pârjolesc totul înainte de a fi dați jos de la butoane.

În data de 8 mai, Poliția Română trimite unor operatori economici invitație de participare la selecția de oferte pentru pistoale, muniție și alte echipamente de protecție și intervenție în valoare de peste 40 milioane de lei! Aș fi zis și eu ca și dvs: e bine, dom’le, să se mai doteze cu armament, nu vedeți că se înmulțesc răufăcătorii?! Asta dacă nu ar fi apărut public și termenul până când aceste oferte trebuiau depuse: 11 mai! Adică 3 zile mai târziu!”, a scris acesta pe Facebook.

De asemenea, Tăriceanu oferă mai multe explicații cu privire la acest eveniment care nu s-a terminat conform așteptărilor lui, adăugând faptul că „instituțiile statului funcționau așa cum funcționau: adică prost!”

„Vi se pare asta o achiziție cu dedicație sau ce???

A câștigat cine trebuie și acum toată lumea e fericită, mai puțin bugetul și banul public! Cine spune că starea de urgență și de alertă nu este o sursă nelimitată de bani pentru partidul de guvernământ, să explice achiziția de mai sus!

Ați văzut ca dl Iohannis să aibă vreo tresărire față de această achiziție cusută cu ață albă? Ați văzut procurorii dlui Iohannis să ridice vreun semn de întrebare față de acest abuz săvârșit la umbra stării de urgență?”, a mai spus acesta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 21 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.