Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat dur decizia Guvernului de a contesta la Curtea Constituțională legea care acorda ajutor agricultorilor, fiindcă, după cum consideră el, PNL guvernează doar pentru cei care au afaceri în zona jocurilor de noroc.

Acesta afirmă, într-o postare pe Facebook, că liberalii nu recunosc domeniul agriculturii ca fiind o problemă majoră, specificând faptul că românii sunt trimiși în străinătate „pentru agricultura altora”.

„Pentru păcănele – DA ! Pentru fermieri – NU ! Iată pentru cine guvernează! PNL nu mai are nicio jenă, nicio măsură, nicio limită a bunului simț!

Au avut grijă ca #păcănelele să primească scutiri de taxe și subvenții! În schimb, pentru agricultura românească singura lor grijă a fost contestarea la Curtea Constituțională a #LegiiPSD prin care sute de mii de fermieri ar fi primit #despăgubiri pentru culturile compromise de secetă! Asta după ce i-au trimis pe români să se îmbolnăvească peste hotare la muncă pentru agricultura altora!

Guvernul PNL consideră că agricultura nu are nevoie de ajutor, iar românii au de unde plăti alimente mai scumpe... Sunt relaxați, prietenii de la păcănele deja au fost ajutați….”, notează Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.