Călin Popescu Tăriceanu spune că încercările lui Klaus Iohannis de a pune în cârca opoziției numărul mare de îmbolnăviri cu Covid-19 din ultimele zile este de-a dreptul ofensatoare.

Mă întreb dacă i-a trecut vreo secundă prin cap că această creștere poate fi cauzată mai degrabă de impotența „Guvernului Meu” de a respecta legea adoptată de Parlament cu privire la obligativitatea Guvernului de a furniza 30 de măşti de protecţie pe lună românilor cu venituri mici. Asta ca să nu mai spun de OUG privind acordarea gratuită de măști prin care „Guvernul Meu” se angaja că va oferi un număr de 50 de măști pentru fiecare din persoanele din categoriile defavorizate, aferente unei perioade de două luni. Ori tocmai aceste persoane sunt cele mai expuse îmbolnăvirii involuntare cu coronavirus”, a scris Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe președintele Klaus Iohannis de faptul că nu a luat în serios existența virusului, pentru a-și putea continua campania electorală.

Dl Iohannis nu a ieșit nici o clipă din campania electorală. A negat existența virusului în speranța că va putea organiza anticipate, iar acum încearcă să găsească țapi ispășitori acolo unde ei nu sunt”, a mai transmis Tăriceanu.

Liderul ALDE îi sugerează lui Iohannis „să caute în propria ogradă” dacă vrea sp înțeleagă de ce crește numărul cazurilor de îmbolnăvire cu virusul Covid-19.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.