Au apărut tensiuni în interiorul PSD. Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, îi răspunde președintelui executiv al partidului, Eugen Teodorovici.

Ciolacu a declarat într-o emisiune televizată că Eugen Teodorovici, dacă are nemulțumuiri, ar trebui să le spună în interiorul partidului și că acesta recurge la astfel de afiramții deoarece este în campanie electorală pentru conducerea partidului.

Domnul Teodorovici este într-o campanie electorală publică pentru șefia partidului. Ar fi bine să vorbească în interiorul partidului, strategia PSD se face în interior, prin decizii comune, nu la televizor. Nu este cazul și este inoportună o suspendare a președintelui Klaus Iohannis. Eu țin la domnul Teodorovici cum ține și el la mine”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit antena3.ro.

Tensiunile din PSD au pornit de la o declarație a lui Teodorovici în care spunea că, dacă Iohannis va refuza numirea unui premier din partea noii majorități parlamentare, să fie suspendat din funcție.

De asemenea, fostul ministru al Finanțelor a postat și pe Facebook un mesaj în care acuza PSD de faptul că Guvernul Orban a reușit să se instaleze cu autorul lui.

Am susținut mereu că Guvernul Orban NU trebuia votat şi învestit pentru a guverna, mai ales cu ajutorul PSD‼️ Nu mi-am înțeles niciodată colegii care au făcut asta, aşa cum nu înțeleg acum dacă se doreşte cu adevărat depunerea unei moțiuni de cenzură! Oare logica unui astfel de demers, ACUM, urmăreşte interesul NAȚIONAL sau are la bază dorința cuiva ... din afara”, a scris Teodorovici pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iunie 2020 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.