Victor Ponta, liderul PRO România, a publicat pe Facebook un mesaj în care îi critică dur pe cei care au inițiat și au fost de acord cu interzicerea discuțiilor privind identitatea de gen.

Mai mult, acesta a promis că pe viitor va face tot posibilul ca toate aceste proiecte, despre care susține că sunt „retrograde”, să fie în totalitate eliminate.
„Basescu Petrov si epigonii sai de la PMP, disperati ca nu mai pacalesc 5% din alegatori si nici nu-i mai ajuta “oamenii cu tabletele” s-au dat peste cap si au devenit initiatorii tuturor ideilor sulfuroase, retrograde, securiste, sovine si antiliberale !”, notează liderul PRO România.

În postare amintește și de implicarea premierului Ludovic Orban despre care susține că sprijină astfel de proiecte securiste și „vinde funcții la Guvern” cu scopul de a strânge cât mai multe voturi în Parlament.

„Sigur ca au sprijin de la Orban care le vinde functii la Guvern pentru voturile din Parlament! Dar populismele lor securiste trebuie combatute de toti oamenii cu gandire libera , europeana, progresista si moderna!

ProRomania va lupta mereu impotriva lui Petrov si a proiectelor sale securiste!”, a mai adăugat Victor Ponta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.