Ciprian Ciucu, președintele filialei PNL Sector 6, a dezvăluit pe contul său de Facebook cine este polițistul local care a pus presiune pe Nicușor Dan.

Ciucu l-a prezenat pe polițistul local care a intervenit în timpul conferinței de presă pe care candidatul PNL-USR la Primăria Bucureștiului a susținut-o joi dimineață.

”Cine face presiuni asupra lui Nicușor Dan, cine a pus mâna pe administrația locală din București... un condamnat cu suspendare pentru luare de mită și trafic de influență. A dirijat traficul ca să faciliteze bruiajul!” scrie pe Facebook președintele PNL Sector 6.

Acesta spune că polițistul local este Petculeț Stelică-Iulian, angajat al Poliției Locale din sectorul 5, dar și că soția sa lucrează la Poliția Locală București.

Conform informațiilor preentate de Ciucu, polițistul a ajuns la poliția din sectorul 5 în decembrie 2019. ”Înainte a lucrat la Poliția Locală a Municipiului București, unde a comis-o”, mai spune liderul PNL pe Facebook.

Ciprian Ciucu a publicat și decizia de condamnare cu suspendare a lui Petculeț, disponibilă aici.

Nicușor Dan, șicanat pentru a doua oară la o conferință de presă în aer liber

Nicușor Dan a susținut o nouă conferință de presă în această dimineață, iar astăzi a fost bruiat de mașinile de salubrizare din Sectorul 5.

Angajații Primăriei Sectorului 5, care lucrează pe mașinile de salubrizare, i-au pus gând rău lui Nicușor Dan în această dimineață și i-au întrerupt conferința de presă claxonând insistent în apropierea acestuia și a jurnaliștilor.

În intersecția de lângă care Nicușor Dan și-a susținut conferința poate fi văzut și un polițist local. Cu toate că autovehiculele Primăriei tulburau liniștea publică, agentul nu a găsit de cuviință să intervină în vreun fel.

Citeste si:
Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor în...
Nicușor Dan a aprobat...

Nicușor Dan chiar a mers la polițistul local pentru a-l întreba de ce nu acționează în cazul de față, dar și pentru a-i cere să se legitimeze. Agentul a răspuns că explicațiile le va da Primăria, adăugând: ”Domnu' deputat, haideți, puțină decență.”


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.