Gabriela Firea, primarul Capitalei, a dat declarații după ce Guvernul a decis ca teatrele să rămână închise. Aceasta este de părere că guvernanții nu au niciun motiv întemeiat pentru care să le țină închise.

Primarul Capitalei spune că mersul la teatru nu este mai periculos decât mersul la biserică.

Nu vom înţelege absolut niciodată, pentru că nu există argument temeinic, de ce Guvernul nu acceptă redeschiderea teatrelor, pentru că ele nu sunt mai periculoase decât bisericile”, a declarat Gabriela Firea.

Firea a reamintit faptul că teatrele vor rămne închise în continuare, cu toate că au fost propuse măsuri speciale pentru evitarea aglomerației, în contextul pandemiei de coronavirus.

Teatrele rămân în continuare închise, deşi noi am propus un program prin care să se vândă mai puţine bilete pentru spectatori decât numărul de locuri şi am fi luat toate măsurile de protecţie pentru actori şi regizori”, a mai spus edilul Capitalei.

Gabriela Firea a ținut să le mulțumească politicienilor care au susținut redeschiderea domeniului cultural și care au înțeles că păcănelele nu sunt mai importante decât teatrele.

Vreau să apreciez public reacţia pozitivă pentru mediul cultural şi susţinerea încercării mele, deocamdată fără răspuns de a redeschide teatrele din Capitală oamenilor politic care susţin proiectul meu şi au făcut acest lucru prin aceste declaraţii. (...) Singurii politicieni care până acum înţeleg, cel puţin declarativ, în domeniul cultural şi nevoia de a redeschide şi teatrele sunt Marcel Ciolacu, Dan Barna, Traian Băsescu, Rareş Bogdan, Victor Ponta. Le mulţumesc public acestor oameni politici care înţeleg că nu sunt mai importante păcănelele decât teatrele”, a mai transmis Gabriela Firea, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.