PSD susține că din momentul în care a anunțat că nu va vota noua stare de alertă, datele oficiale despre virusul Covid-19 „și-au pierdut orice fărâmă de logică”. Social-democrații critică și faptul că premierul Ludovic Orban l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe consilierul său personal de la partid.

De 10 zile, fix de când i-am anunțat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 și-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie! Numărul testelor înregistrează variații uriașe de pe-o zi pe alta, iar rata infecțiilor scade sau crește în funcție mai degrabă de programarea ședințelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban și Cîțu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obținut credite la IMM Invest”, transmite PSD.

Social-democrații îl critică pe Ludovic Orban pentru faptul că și-a trimis propriul consilier de la partid în Grupul de Comunicare Strategică și consideră că acesta este unul din principalele motive pentru care nu mai putem avea încredere în raportările cazurilor de Covid-19.

Nu le mai putem crede raportările! Mai ales de când premierul l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe consilierul său personal de la partid. Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiștii în epidemiologie și sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la români să fie vămuite drastic. Întâi au redus frecvența raportărilor, apoi informațile despre cei decedați, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele. Din obsesia liberalilor de a profita financiar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!”, a mai scris PSD pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.