Social-democrații au publiat pe Facebook un mesaj în care îi acuză pe cei din PNL că se folosesc de „fake-news-uri grosolane” pentru a impune încă o lună de stare de alertă.

„Ca să impună țării încă o lună de stare de alertă, liberalii folosesc fake-news-uri grosolane, riscând scandaluri diplomatice. Liderii țării își mint fără jenă poporul în timp ce-i umblă în buzunare!”, susțin cei de la PSD.

De asemenea, social democrații îl acuză pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, că a transformat măsurile de relaxare anunțate de Emmanuel Macron, președintele Franței, în restricții care nu au făcut altceva decât să îi sperie și mai tare pe cetățenii români.

„Ministrul Sănătății a transformat noile măsuri de relaxare anunțate de președintele Franței în restricții cu care să-i sperie pe români. În epoca liberalizării globle a informației, doar un liberal de provincie mai poate crede că păcălește pe cineva răstălmacind scandalos declarațiile lui Macron”, au mai adăugat aceștia.

Mai mult, ministrul Tătaru este acuzat că minte în continuare „fără jenă”, luând exemplul președintelui Klaus Iohannis care, după cum susține PSD, „și-a înghițit pe nemestecate fake-news-ul”.

„De fapt, ministrul Nelu a #copiat exemplul șefului său suprem de la Cotroceni, de acum două luni. Atunci, #Klaustrofobia instaurată printre români era prelungită cu exemple inventate despre infectări la școlile redeschise în Franța. Minciuna prezidențială a rezistat doar două zile, iar presa l-a făcut pe Iohannis să-și înghită pe nemestecate fake-news-ul

Nu demult, PNL își acuza un adversar că minte cum respiră. Azi, liberalii mai degrabă și-ar ține respirația decât să înceteze a mai minți!”, se mai arată în sursa citată.


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.