PSD a făcut o postare pe Facebook în care a atacă din nou PNL, susținând că redeschiderea grădinițelor a devinit „noua farsă liberală”.

Redeschiderea grădinițelor devine noua farsă liberală în țara în care guvernarea refuză dublarea alocațiilor pentru copii. Zilele prostiei PNL continuă să facă victime! Iohannis anunță că de azi se redeschid gradinițe și afterschooluri, Orban face ședință de Guvern, iar rezultatul este tipic liberal: nimic. Sute de mii de părinți au așteptat zile la rând normele care nu mai apar. E și greu să apară cu un profesor pus ministru doar să comită dezacorduri: «Aceste norme pe care Ministerul Educației, Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii le va publica...»

Tradus în română, n-au putut da norme de aplicare fiindcă trebuiau să se așeze la aceeași masă trei liberali, Anisie, Tătaru și Violeta Alexandru. Ministrul Sănătății are o preocupare exclusivă, mega-licitația de măști, ministrul Muncii trăiește în obsesia ei bolnăvicioasă – concedierile, că de construit locuri de muncă PNL nu e în stare”, a transmis PSD.

PSD spune despre liberali că fac promisiuni pe care nu le respectă, așa cum au făcut și cu dublarea alocațiilor copiilor, iar cei mici sunt acum pe „lista victimelor liberale”.

De fapt, acesta este stilul guvernării PNL, promitem ajutor pentru companii, măști pentru nevoiași, spitale redeschise pentru bolnavi, dar nu livrăm nimic. Copiii sunt acum la rând pe lista victimelor liberale, mai ales că, la Cotroceni, legea dublării alocațiilor se umple de praf. Pentru copii și familiile lor, România este în zodia IohanNICHT!”, a mai scris pe pagina oficială de Facebook PSD.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Iunie 2020 - 09 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.