Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, susține că PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susțină industria „păcănelelor”.

Nimic pentru relansarea economiei, totul pentru păcănele! Așa arată adevărata viziune liberală despre guvernare: nu contează interesul ţării, ci afacerile lor! N-au fost de acord cu deschiderea spitalelor pentru bolnavi! Sau a bisericilor! N-au fost de acord ca hotelurile să-şi poată redeschide o parte a restaurantelor pentru turiştii cazaţi! DAR au redeschis săli de jocuri şi cazinouri! PNL a sacrificat domenii-cheie din economie ca să susţină industria păcănelelor. Că doar de aceea şi-a luat Orban consilier din zona afacerilor cu pariuri…”, a scris Ciolacu.

Marcel Ciolacu acuză PNL că „joacă țara la păcănele”.

De fapt, asta fac cu ţara - o joacă la păcănele. Au vrut să vândă rapid cele mai profitabile companii de stat, Hidroelectrica, Romgaz, sau CEC, dar PSD a reuşit să blocheze prin lege tunul dorit de Cîţu. Cum să laşi un iresponsabil să dea clienţilor politici- pe tavă! - firme cu un profit cumulat de aproape 1 miliard de dolari în 2018? Nu era doar împotriva interesului economic naţional, ci şi contrar curentului european. Germania a blocat prin lege orice preluare externă, iar Franţa a obţinut acordul Uniunii Europene pentru a naţionaliza la nevoie corporaţii strategice. I-am oprit pe cartoforii Orban şi Cîţu să joace la poker profitul ţării. Oricum PNL s-a îndestulat în pandemie cât pentru zece vieţi! Ajunge!”, a mai scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.