Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, lansează un atac la adresa PSD, partid din care și el face parte. Acesta susține că majoritatea colegilor săi sunt dezamăgiți și este nevoie de o reformă a clasei politice, care nu va putea fi făcută fără o reformă a PSD.

Clasa politică din România se va reforma atunci când PSD-ul se va reforma‼️

PSD a devenit în ultima vreme un acronim foarte des întâlnit în discursurile plictisitoare ale unui președinte plictisit. PSD este răul absolut pentru unii, este indiferență sau inerție politică pentru alții și, pentru foarte mulți români, este SINGURUL partid care a adus echilibrul necesar între măsurile de stimulare a economiei și cele de protecție socială‼️

Uimire? Surprindere? În mod sigur, dezamăgire. Da, dezamăgire‼️ Este vorba de sentimentul pe care îl trăiește nu doar majoritatea colegilor din partid în ultima perioadă, cât şi românii care mai au aşteptări şi speranțe de la clasa politică.

Este aşteptarea românilor ca cel mai mare partid din România să-i sprijine, să-i reprezinte cu adevărat şi să aibă capacitatea de a impune o conduită politică modernă”, a scris Teodorovici.

Potrivit lui Eugen Teodorovici, „Partidul Social Democrat:

MERITĂ şi TREBUIE să aibă o conducere care să reprezinte principiile social democrate, să înțeleagă, să susțină şi să pună în valoare mecanismele unei economii de piață moderne.

MERITĂ o conducere care să reprezinte marile realizări de care se leagă numele acestuia: aderarea României la NATO, la Uninea Europeană și, de curând, în prima jumătate a anului 2019, o Președinție de succes a Consiliului UE.

Românii aşteaptă ... şi PSD, prin liderii săi, TREBUIE să ia atitudine în fața încălcării grosolane a drepturilor constituționale de către un președinte vădit aservit intereselor politice de partid.

Din păcate, Guvernele Orban au fost votate în Parlament fără NICIO ezitare. O dată, de două ori și ori de câte ori a fost nevoie invocând responsabilitatea. Despre ce responsabilitate este vorba când, intenționat, lași țara la cheremul unor cheflii aroganți și incompetenți??

Citeste si:
Danemarca, prima țară cu un partid condus de roboți
Danemarca, prima țară cu un...

Insist să cred și să sper că forța unui partid, că forța PSD-ului va continua prin unitatea tuturor membrilor și simpatizanților săi, și nu prin pozițiile pe care le ocupăm vremelnic în orice ierarhie publică sau politică. Și repet ceva ce am mai spus: clasa politică din România se va reforma atunci când PSD-ul se va reforma‼️ Când cei care îl reprezintă vor lua decizii în primul rând pentru ţară şi nu pentru partid sau pentru ei înșiși‼️”, a mai scris pe Facebook Eugen Teodorovici.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Iunie 2020 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.