PSD vine cu un atac dur la adresa PNL și Iohannis, spunând că aceștia le sabotează copiilor cel mai important examen al vieții prin decizii aberante.

Ministrul Educației și Președintele Iohannis sunt dascăli, dar PNL le sabotează copiilor cel mai important examen al vieții prin decizii aberante!”, au scris social-democrații.

PSD îi mai acuză pe liberali și de faptul că nu s-au ținut de promisiunile făcute românilor care aveu nevoie de ajutor în această perioadă și care au fost afectați de această criză provocată de coronavirus.

Ați umilit bolnavii, ținându-i la cozi inumane în fața spitalelor închise și punându-i să alerge disperați după medicamente inexistente. Ați umilit antreprenorii, promițându-le că îi spriiniți în criză și le-ați întors spatele pentru a le da banii doar firmelor voastre de casă. I-ați păcălit pe cei nevoiași că le dati gratis măști doar ca să puteți da tunuri pe banii țării, fiindcă nici măcar o mască n-a ajuns până azi la ei”, a mai scris PSD.

Social-democrații le cer celor din PNL să nu își bată joc de cel mai important examen din viața copiilor.

Acum vreți să chemați elevii la 6 dimineața la scoală, în ziua evaluării naționale. Cât de strâmb e construită mintea voastră? Îi umiliți deja destul pe copii fiindcă nu le dublați alocațiile. Nu vă bateți joc de ei și la cel mai important examen al vieții lor!”, a transmis PSD într-un mesaj postat pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 13 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.