Doi consilieri locali din comuna Topliceni, județul Buzău, s-au luat la bătaie în sediul Primăriei, chiar în fața edilului.

Conform informațiilor, scandalul a pornit de la o pășune pe care fiica consilierului din partea PSD, Gheorghe Grosu, a închiriat-o de la Primărie pentru creșterea animalelor.

Consilierul din partea PNL Ion Bontea ar fi mers la Primărie pentru a depune o seziare vizavi de faptul că fiica primarului nu respectă obligațiile contractuale cu privire la închirierea terenului.

În sediul instituției, Bontea s-a întâlnit cu Grosu, care a încercat să-l împiedice să depună sesizarea. Pentru că Bontea n-a acceptat să renunțe la plângere, Grosu a sărit la bătaie, chiar sub ochii primarului și ai secretarei.

”Am mers petnru a depune o a doua seziare față de faptul că Antonia, fiica domnului consilier Gheorghe Grosu, nu își respectă obligațiile stabilite prin contractul de închiriere a islazului cu Primăria, iar domnul consilier PSD Gheorghe Grosu, aflând că sunt acolo, a venit să mă convingă să renunț. Pentru că nu am vrut, mi-a dat doi pumni de m-a umplut de sânge și aproape mi-a scos un dinte”, spune Ion Bontea, conform observatorulbuzoian.ro.

Primarul din Topliceni, Viorel Panțuru, este cel care i-ar fi despărțit pe cei doi. Acesta i-a invitat să iasă din primărie pentru a-și rezolva problemele, însă Bontea a sunat la 112.

Edilul confirmă incidentul, dar spune că a fost vorba, mai degrabă, ”de câteva îmbrânceli între cei doi, pentru că altfel ar fi fost mai rău.”

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat cele întâmplate și au demarat cercetări cu privire la infracțiunea de loviri și alte violențe.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iunie 2020 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.