PSD consideră că PNL îi sfidează pe români, vrând să mențină „restricții aberante” încă 30 de zile.

Toți cei care considerați că nu sunt motive întemeiate pentru o nouă stare de alertă sunteți proști! V-a spus-o președintele vostru în direct! Toți cei care doriți să știți ce se va întâmpla, ce veți putea face sau nu, de săptămâna viitoare, trebuie să așteptați până pe 16. Doar atunci veți putea citi în Monitorul Oficial ce a decis haoticul guvern liberal. Eventual tot spre miezul nopții, cum v-au obișnuit... Prostie? Sfidare? Aroganță? Da, toate la un loc! Aceasta este România normală promisă de Președinte și implementată de Orban! PNL îi sfidează pe români și vrea să-i țină în restricții aberante pentru alte 30 de zile. Vom modifica starea lor de alertă”, au scris social-democrații”.

PSD susține că este „exclus să mai stăm alte 30 de zile văzând cum bolnavii sunt lăsați la porțile spitalelor și economia se duce de râpă”.

Ei vor doar să dea tunuri și să-și premieze incompetenții cu carnet de partid. Voi, restul, nu existați! Și nici măcar nu se sfiesc să v-o transmită verde în față! Noi am învățat să-i ascultăm pe români. Vom transforma starea de alertă băgată pe gât țării de Orbannis în traseul optim întoarcerii către normalitate!”, a mai scris pe pagina de Facebook PSD.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.