Partidul Social Democrat a publicat un masaj pe Facebook prin care îi acuză pe liberali că instaurează haosul pentru a fura liniștiți prin spate, susținând că prelungirea stării de alertă trebuie înlocuită cu măsuri logice și pragmatice.

„Liberalii sunt buni la instaurat haosul ca să poată fura liniștiți prin spate!

#Klaustrofobia impusă țării drept nesfârșită stare de alertă trebuie înlocuită cu măsuri logice și pragmatice. Vor să prelungească starea de alertă până la alegeri fără a mai avea argumente lucide.

Ședințele de la Cotroceni sunt definiția #haosului liberal: Iohannis zice că redeschide grădinițe și afterschooluri, specialiștii neagă că s-a discutat așa ceva.

- De fapt, mintea le stă numai la bani și la cât mai pot fura. Au cumpărat la suprapreț tot ce le-a trecut prin minte și au scris reguli noi, doar ca să-și poată legitima tunurile.

- Pun tuneluri de dezinfectare în școli și când OMS le spune că sunt periculoase, miniștrii PNL își neagă fără grețuri propriile decizii.

- Urlă bolnavii ținuți la cozi inumane în fața spitalelor fiindcă nu se pot interna, dar Tătaru e ocupat cu achiziția directă a 100 de milioane de măști. E și normal – afacerea de 40 de #milioane de euro îl rezolvă pe viață. Așa că le neagă pacienților chiar și suferința!”, este mesajul Partidului Social Democrat.

De asemenea, aceștia susțin că liberalii sunt imuni la suferințele cetățenilor și văd România doar ca „pe un uriaș talcioc unde vând măști”.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Iunie 2020 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.