Politica 9 Iunie 2020 10:53

Partidul Social Democrat lansează un nou atac orientat către liberali, pe care îi acuză de furt din banul public.

Într-o postare publicată pe Facebook în această dimineață, PSD vorbește despre ”caracatița lui Cîțu”, care ar fi generoasă ”doar cu pilele partidului și corporațiile străine conduse de amicii lui Orban.” PSD face o paralelă și susține că firmele românești primesc banii foarte lent și doar după ce încasează diverse umilințe.

”Presa dezvăluie cum 18 nulităţi liberale de prin toată ţara au parazitat de sus până jos Fondurile de Garantare şi Contragarantare. N-au nici o legătură cu finanţele, sunt doar fini şi consiliere de miniştri sau amicii unor parlamentari PNL. “Scoala vieţii” a devenit biblia guvernării Orban!” mai scriu reprezentanții Partidului Social Democrat în postarea de pe Facebook.

Social democrații punctează situația de la IMM Invest, unde în trei luni de zile ”abia s-au aprobat scriptic un milliard şi ceva de lei pentru vreo 3000 de firme.” Din nou, se face o paralelă către interesele de a sprijini străinii: ”În schimb, pentru 3 corporaţii străine din sfera de inters a liberalilor s-a găsit rapid fix un milliard ca spriin de urgenţă, să nu le scadă cumva profiturile.”

PSD menționează din nou ”caracatița lui Cîțu, care se preocupă doar de ”gurile lacome ale PNL&CO”, în timp ce ”sufocă antreprenorii români.”

”Orban a promis meritocraţie, dar partidul său oferă ţării Pile-Nepotism-Lăcomie!” încheie PSD mesajul.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.