Politica 4 Iunie 2020 16:40

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că Guvernul PNL a „prăbușit nivelul de trai al românilor” și a adus România în pragul falimentului.

Nu au fost în stare să pună România în topurile Uniunii Europene cu vreun plan de salvare a economiei sau de absorbție de fonduri europene - NU EXISTĂ NICI ACUM AȘA CEVA! În schimb, au reușit cu prețurile. A doua cea mai mare creștere din UE la bunuri alimentare – o majorare de 6,7%! În doar 7 luni, au prăbușit nivelul de trai al românilor! Toate prostiile lor, toată hoția lor, toată debandada din economie este decontată exclusiv de români și de firmele românești! Dacă adăugăm la asta șomajul galopant, împrumuturile fără precedent, deficitul bugetar uriaș și investițiile străine care fug din România avem tabloul complet al guvernării: PNL = FALIMENT!”, a transmis liderul PSD.

Marcel Ciolacu face un apel la români, pentru ca aceștia să oprească guvernanții liberali din luarea unor astfel de decizii, în locul lor.

Trebuie să ne unim și să oprim aceste petarde economice să mai ia decizii pentru români! PSD are un program de relansare economică cu 28 de măsuri care reprezintă un sprijin direct, real, coerent și consistent pentru a stopa prăbușirea. Nu vom ezita să îl punem în practică!”, a scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Iunie 2020 - 04 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.