Politica 3 Iunie 2020 14:10

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, acuză PSD de terorism politic și susține că social-democrații vor să câștige voturi prin prăbușirea economiei.

Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici. PSD are un singur scop. Să mai câștige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbușirea economiei pentru următorii zece ani. Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgență pentru că avea de câștigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceți aminte scenriile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta). Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare”, a scris Florin Cîțu.

Cîțu susține că Marcel Ciolacu, liderul PSD, nu dorește „creștere economică și bunăstare” pentru toți românii, pentru că „nu are de câștigat”.

Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu. PSD se comportă că o grupare teroristă. Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia”, a mai scris pe Facebook Florin Cîțu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2020 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.