Politica 3 Iunie 2020 10:33

PSD a anunțat că va respinge astăzi în Camera Deputaților ordonanța de urgență prin care Guvernul Orban a amânat până la 1 august majorarea alocațiilor.

Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate și acordate, așa cum spune legea, nu tergiversate politic, pentru interesele cinic-electorale ale PNL. De aceea PSD va respinge categoric amânarea dublării alocațiilor de către un guvern liberal sfidător care a refuzat să aloce resursele cuvenite”, a transmis PSD.

Social-democrații susțin că banii pentru majorarea alocațiilor există, iar aceștia, dacă vor fi oferiți copiilor, „vor contribui la repornirea economiei țării”.

Bani sunt! Dublarea alocațiilor copiilor nu va fi o povară, cum încearcă să inducă PNL în opinia publică, ci un stimul economic! Banii în plus vor fi cheltuiți pe bunuri și servicii necesare copiilor, vor determina, cu certitudine, creșterea consumului și, pe cale de consecință, a producției, și se vor reîntoarce la stat prin venituri mai consistente din taxe și impozite. Vor contribui astfel la repornirea economiei țării, grav afectată de criza COVID-19 și de lipsa măsurilor de sprijin coerent și consistent din partea guvernului PNL. Mai puțini bani în buzunarul clientei PNL și mai mulți bani în buzunarele copiilor din România!”, a mai scris PSD pe site-ul oficial.


Despre autor:


Ultima actualizare: 3 Iunie 2020 - 10 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.