Politica 1 Iunie 2020 17:20

Viorica Dăncilă a transmis un mesaj cu ocazia zilei de 1 iunie. Fostul premier nu a ratat nici acum ocazia să atace Guvernul Orban, spunând despre acesta că a blocat noua majorare a alocațiilor, votată de PSD.

Împreună cu bucuria firească de pe chipurile celor mici, Ziua Copilului vine pentru noi, adulții, cu mesajul că e nevoie să facem mai mult pentru generațiile viitoare. Ca premier al României am înțeles bine acest mesaj și de aceea, în primăvara anului trecut, Guvernul pe care l-am condus a majorat alocația pentru copii de la 84 de lei la 150 de lei. La acea vreme, cu susținerea PNL!”, a scris Viorica Dăncilă.

Fostul premier acuză Guvernul Orban că a blocat majorarea alocațiilor și, din cauza lor, copiii din România nu au astăzi alocațiile de 300 de lei pe lună.

Dar dacă noi am făcut atunci tot posibilul pentru a găsi resursele financiare, fără să ne plângem și să căutăm justificări că nu se poate, guvernul Ludovic Orban a făcut tot ce-a putut ca să blocheze și să întârzie noua majorare a alocațiilor votată de PSD. Din cauza guvernării liberale, copiii din România nu au azi, de ziua lor, alocații de 300 de lei pe lună.

Și nici acum, când în mod evident familiile din România au nevoie de bani în plus, iar restricțiile privind deficitele bugetare s-au relaxat în toată Europa în condițiile crizei coronavirusului, guvernul Orban nu dă semne că vrea să majoreze alocațiile. În mod evident, prioritățile PNL sunt altele, fără legătură cu pregătirea unui viitor mai bun pentru copiii României.

De 1 iunie, urez la mulți ani tuturor copiilor, iar guvernanților actuali le cer să facă ce trebuie pentru noile generații!”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2020 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.