Politica 1 Iunie 2020 13:40

Nicușor Dan, candidat unic din partea dreptei la Primăria Capitalei, a făcut câteva declarații cu privire la viitoarele alegeri locale.

Nicușor Dan a fost ales de către partidele de dreapta drept candidat unic la Primăria Capitalei. Astfel, el se bucură de susținerea PNl, USR-PLUS, dar și de cea a PMP, iar astfel partidele speră că o vor învinge pe Gabriela Firea.

Nicușor Dan recunoaște că urmează o campanie electorală dificilă, însă speră la prima șansă.

Vorbind despre următorul tur de scrutin, Nicușor Dan a făcut o trimitere către cariera sa de matematician: ”Viața nu e chiar matematică. Contează ca mesajul sa ajunga la public, dacă primarul în funcție își folosește bugetul pentru a face rost de publicitate și pentru a se lăuda prin tot felul de medii. O să fie o campanie dificilă. Dar cred ca daca susținătorii și activiștii partidelor de dreapta din București își vor face treaba voi avea prima șansă”, a afirmat acesta pentru B1 TV, conform hotnews.ro.

Acum aproape trei luni, Nicușor Dan era ales drept candidat oficial din partea PNL pentru Primăria Capitalei:

Orban consideră că cea mai bună soluție pentru ca Bucureștiul să devină Capitală europeană este Nicușor Dan. "BPN a validat susținerea pentru Nicușor Dan. Bucureștiul are dreptul la o nouă șansă, astfel ca Bucurestiul să devină Capitală europeană. Soluția pentru o astfel de Capitală este Nicușor Dan", declara la momentul respectiv Ludovic Orban.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Iunie 2020 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.