Politica 30 Mai 2020 11:40

O mașină din coloana oficială a fostului președinte al țării a fost implicată într-un accident în cursul dimineții de sâmbătă.

Conform primelor informații, un automobil din coloana oficială cu care se deplasa Traian Băsescu a fost implicat într-un accident. Coliziunea s-a petrecut în zona Lujerului, din București. Nu există victime.

Mașina care deschidea coloana oficială a fostului șef de stat ar fi fost lovită, nu și cea în care se afla Traian Băsescu.

”În această dimineață, în jurul orei 10.45 o autospecială de poliție a lovit ușor un auto ce nu a respectat regimul prioritar de deplasare al autoturismului ce avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune. Nu a fost rănită nicio persoană. Autospeciala de poliție se afla în misiune. Cercetările sunt efectuate de Brigada Rutieră - Serviciul Accidente Ușoare.” - transmite Poliția Rutieră.

Știre în curs de actualizare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Mai 2020 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.