Politica 28 Mai 2020 14:20

Liderul Pro România, Victor Ponta, consideră că Ludovic Orban este „disperat” în acest moment, iar funcția de premier nu i se cuvine, în condițiile în care se folosește abuziv de ordonanțele de urgență.

Ponta consideră că Ludovic Orban nu este potrivit pentru funcția de premier, mai ales după ce a folosit „în disperare” ordonanțele de urgență.

Ei (liberalii şi Guvernul - n.r.) au trecut de mult de toate liniile roşii, cu 25 de OUG date într-o noapte. De ce să-l lăsăm în funcţie? Poate să dea o ordonanţă de urgenţă în care să spună că s-au făcut alegerile şi el are rezultatul. De ce să nu-l dăm jos şi să nu încercăm să punem nişte oameni normali? Sau măcar să nu-i mai lăsam această armă (ordonanţa de urgenţă - n.r.), pe care o foloseşte în disperare”, a declarat Victor Ponta.

Liderul Pro România spune că Ludovic Orban este „disperat” pentru că știe că nu este favoritul președintelui Klaus Iohannis și pentru că nu are putere în partid, dar abuzează de ordonanțele de urgență.

Orban e un tip vechi în politică. E disperat acum, pentru că el ştie că nu e favoritul lui Iohannis, pentru că nu are putere în partid, pentru că dacă Iohannis zice... Atunci el trage cu mitraliera de la Guvern, exact ca în clipul cu maimuţa care a prins AKM-ul şi trage în toate părţile. De ce să nu îi luăm AKM-ul din mână. Asta încerc să-l conving pe Marcel Ciolacu. Pe Tăriceanu l-am convins”, a mai afirmat Victor Ponta, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Mai 2020 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.