Politica 26 Mai 2020 12:30

Cei de la PSD au publicat pe Facebook afirmații dure la adresa liberalilor pe care îi acuză că nu au făcut decât să amplifice prăbușirea economică a României. Mai mult decât atât, aceștia susțin că PNL va impune modul austerității din 2010.

„Guvernul #PNL nu a știut să susțină economia, acum datele publice îi explodează în față și vrea să aplice modelul din 2010: #AUSTERITATEA !

Suntem în plină prăbușire a economiei, care scade cu peste 14% în trimestrul doi. O spun chiar datele Finanțelor, pe care nu le mai pot aranja. Timp de trei luni, Cîțu și PNL n-au avut vreun plan concret. Doar au pierdut timp vital când economia avea nevoie de decizii, nu de vorbe electorale.

Acum, Orban spune că nu va #mări pensiile cu 40% în septembrie și nici vorbă despre #dublarea alocațiilor pentru copii. Pentru ei, vârstnici și copiii sunt iar simple cifre din tabelul contabil, pe coloana tăierilor bugetare.

Guvernul liberal își protejează afacerile și camarila, dar taie de la românii care nu pot să se apere”


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Mai 2020 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.