Politica 25 Mai 2020 10:00

Victor Ponta lansează noi critici la adresa Premierului Ludovic Orban despre care spune că are un singur țel - câștigarea alegerilor.

În loc să se preocupe de repornirea economiei, Ludovic Orban se gândește doar la alegeri, susține Victor Ponta într-un nou atac lansat la adresa premierului.

„Neuronul lui Lucovid Orban este blocat la o idee fixa - ALEGERI !

Masuri economice ZERO / Agricultura si Industria Alimentara abandonate / bustenii, graul si muncitorii exportati / banii pentru alocatiile pe 1 Iunie nu se dau / pensiile “o sa vedem” / au murit “decat” 1200 de romani de Covid 19 si nimeni nu stie cum va evolua situati medicala / nu au impozitat pensiile speciale / nu au facut alegeri in doua tururi la Primari - dar Orban si PNL se gandesc doar ca oamenii sunt orbi si o sa-i voteze oricum!

Ce blestem pe tara noastra! Dupa 30 de ani sa ne conduca tot Orban si Basescu!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Mai 2020 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.