Politica 24 Mai 2020 13:04

Aflat într-o vizită la Muzeul Național ”Brătianu”, Ludovic Orban a plantat un stejar, însă imaginile surprinse arată că arborele era deja plantat.

În dimineața de duminică, Ludovic Orban s-a aflat la Muzeul Național ”Brătianu”, un loc pe care acesta declară că se bucură că l-a vizitat, fiind un loc în care s-a făcut istorie, conform spuselor sale. ”Vreau ca acest moment să fie și un moment de continuitate în zidirea unei Românii puternice”, a declarat premierul.

Ludovic Orban a plantat și un stejar în timpul vizitei de la muzeu, sau cel puțin a dat impresia că face asta. Copacul pe care l-a ales pentru plantare era deja plantat, așa că prim-ministrul n-a prea avut mare lucru de făcut la fața locului.

Marcel Vela publicase, inițial, acest videoclip pe pagina sa de Facebook, însă l-a șters ulterior, probabil pe fondul gafei surprinse.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Mai 2020 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.