Politica 19 Mai 2020 13:50

PSD aduce noi atacuri la adresa PNL, acuzându-i pe aceștia de faptul că nu se țin de promisiunile făcute românilor, iar măsurile luate de ei aduc românilor austeritate și liberalilor bunăstare.

Postarea integrală a PSD de pe Facebook:

Cum reporneşte PNL economia: pentru români și firme locale - austeritate, pentru pilele partidului - bunăstare!

Până la 15 mai, Guvernul IOC (Iohannis-Orban-Cîţu) a plătit efectiv pentru românii afectați de pandemie sau firmele cu lacătul pus, un rușinos 0,04% din PIB.

Suntem ultimii din UE la banii daţi deja populației afectate de criza COVID-19 - de zece ori mai puțin ca Ungaria. Abia asta e trădare de ţară.

Au promis miliarde pentru somaj tehnic, abia au dat banii pe martie - sub 500 de milioane de lei. Şomajul pe aprilie îl vor plăti abia după 15 iunie, iar pe luna mai – mai vedem. Ca bonus, însă, Guvernul n-a mai alocat bani angajaților din protecția socială, deci IOC salarii.

„Promisiuni mincinoase cu proiecte grandioase”

Țeapa IMM Invest are oficial doar 12 credite acordate pe perioada stării de urgență din 96.000 de cereri, dar Cîţu şi Orban joacă poker în declaraţii şi aruncă cifre fake. Unul zice 1.000, altul plusează la 5.000 de firme creditate, că doar nu dau de la ei.

Au promis bonus de 500 de euro pentru 75.000 de medici şi asistente din linia întâi, dar au tăiat listele pe jumătate.

Mai josnic este că medicii luptau cu pandemia, iar liberalii transpirau să-l ungă ilegal pe consilierul lui Orban la șefia unei instituţii bănoase. Rezultatul: pila PNL şi concubina își iau câte 15.000 de lei net salariu lunar la Fondul de Contragarantare.

‼️ Exact ca PDL în 2009-2010: promisiuni mincinoase cu proiecte grandioase care înseamnă, de fapt, pentru români - austeritate, pentru liberali – bunăstare!”, a transmis PSD pe Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Mai 2020 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.