Partidul Mișcarea Populară, al cărui lider este fostul președinte Traian Băsescu, a fost dat în judecată pentru recuperarea unei datorii de 4,6 milioane de lei.

Amma Print SRL este firma care a dat în judecată partidul PMP, în anul 2017. Aceasta a fost cea care a tipărit, în anul 2014, materialele electorale cu care formațiunea a participat la alegeri.

Împotriva PMP au fost intentate 96 de procese pentru a fi recuperată o datorie de 4,6 milioane de lei.

Mihail Volintiru, patronul Amma Print SRL, a obținut o sentință judecătorească ce obligă partidul să achite suma de 619.384 de lei, cu titlu de preț și penalități de întârziere.

Datoria pentru care PMP a fost dat în judecată datează de la finalul mandatului de președinte al lui Traian Băsescu, când acesta anunțase că se va înscrie în această formațiune politică.

Citeste si:
SURSE Tăriceanu intenționează să candideze pentru Primăria Capitalei
SURSE Tăriceanu intenționează...
Citeste si:
Coronavirus - cum se transmite, simptome, tratament
Coronavirus - cum se...

Nu ne-au plătit niciun leu, deși le-am propus 3-4 variante de stingere a debitului. Singura lor ofertă a fost să ne achite 25% din sumă și să încheiem litigiul”, a declarat Mihail Volintiru, patronul Amma Print SRL, potrivit antena3.ro.

Eugen Tomac, liderul PMP, a spus în legătură cu demersul firmei: „ne vom apăra, avem suficiente argumente să corectăm lucrurile, inclusiv la sumă. Sunt și aspecte care țin de bucătăria noastră internă”.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.