Politica 18 Mai 2020 07:41

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat că nu este momentul potrivit acum pentru ca PSD să pornească un demers pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis.

Liderul PSD susține că, probabil, până la alegerile următoare se va aduna o majoritate în Parlament, iar atunci ar depune PSD moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL.

Nu cred că este oportun în acest moment politic pentru PSD să pornească un demers de suspendare a președintelui. Cred că, după ce avem creionată o majoritate în Parlament, să depunem o moțiune de cenzură și să avem creionat un program economic coerent până la alegerile viitoare”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu consideră că România nu este pregătită pentru o astfel de măsură la acest moment, iar PSD nu vrea să facă un haos mai mare decât cel existent.

Nu cred că e în acest moment pregătită România pentru un asemenea demers. Mai ales într-un asemenea haos. Să nu facem un haos și mai mare decât haosul existent. Trebuie să avem măsură. Fiecare om politic a plătit la un moment dat pentru excesele sale. Acum avem de a face cu un abuz de putere, categoric”, a mai spus Marcel Ciolacu, potrivit g4media.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Mai 2020 - 07 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.